U.P.R. “Tauleda”
Adr.: Bulevardi Kryesor, Pranë ish Kinema Iliria, Durrës.
Tel/fax: 00355 52 24827, Mob.: 00355 692075571
E.mail: tauleda@hotmail.com, tauleda_dr@yahoo.com

Me mbeshtetje të Prefektures Qarkut Durres
"Sviluppo Sistemi Turistice in Albania"
  
Regione        PromAdria
Marche
                         
-----------------------------

V.A.L.T.- Valorization of Art,
Language and Tourism

         
V.A.L.T                 C E
           
Regione Puglia   Provincia Lecce

 

Rrapi i Taslloit

Ndodhet prane murit te pjeses veriore te Kalase se Krujes. Afër tij ka shtepi banimi dhe nje burim, qe nuk shteron as ne vere. Disa shkalle te gurta nisin nga sheshi i vogel e ngjiten ne brendesi te Kalase. Ne stinen e veres vizitoret pushojne nen hijen e rrapit, freskohen ne ujin e ftohte e ngjiten ne Kalane e famshme te Krujes, teper e njohur dhe me emer ne historine e Shqiperise. Prej aty sodit me kenaqesi pjesen me te madhe te qytetit te Krujes dhe shpatin perendimor te Sarisalltikut. Rrapi i Taslloit ka vlera natyrore, estetike e biologjike. Gjeresia e trungut eshte rreth 1,5 m, por i zgaveruar nga zjarri.
© Tauleda, ky web site eshte finacuar nga
Projekti "Zhvillimi i Sistemeve Turistike ne Shqiperi" dhe Projekti V.A.L.T "Vleresimi i Artit, Gjuhes dhe Turizmit"