U.P.R. “Tauleda”
Adr.: Bulevardi Kryesor, Pranë ish Kinema Iliria, Durrës.
Tel/fax: 00355 52 24827, Mob.: 00355 692075571
E.mail: tauleda@hotmail.com, tauleda_dr@yahoo.com

Me mbështetje të Prefekturës së Qarkut Durrës
"Sviluppo Sistemi Turistici in Albania"
  
Regione        PromAdria
Marche
                         
-----------------------------

V.A.L.T.- Valorization of Art,
Language and Tourism

         
V.A.L.T                 C E
           
Regione Puglia   Provincia Lecce

Kepi dhe Faleza e Rodonit

Ndodhet në skajin më veriperëndimor të kurrizit kodrinor kepi i Rodonit-Kërrabë, në lartësinë 30 m mbi nivelin e detit. Përbën një kep interesant që rrethohet nga faleza të gjalla me lartësi rreth 25 m. Në këtë kep ndodhet një kala dhe kishë e kohës së Skendërbeut. Ka vlera shkencore (gjeologjike, gjeomorfologjike, historike), ekologjike, didaktike, edukuese. Vizitohet, duke marrë rrugën automobilistike Durrës ose Tiranë – Manzë – Ishëm – Darç – Kepi i Rodonit.

 

© Tauleda, ky web site eshte finacuar nga
Projekti "Zhvillimi i Sistemeve Turistike ne Shqiperi" dhe Projekti V.A.L.T "Vleresimi i Artit, Gjuhes dhe Turizmit"