U.P.R. “Tauleda”
Adr.: Bulevardi Kryesor, Pranë ish Kinema Iliria, Durrës.
Tel/fax: 00355 52 24827, Mob.: 00355 692075571
E.mail: tauleda@hotmail.com, tauleda_dr@yahoo.com

Me mbeshtetje të Prefektures Qarkut Durres
"Sviluppo Sistemi Turistici in Albania"
  
Regione        PromAdria
Marche
         
      
        
-----------------------------

V.A.L.T.- Valorization of Art,
Language and Tourism

         
V.A.L.T                 C E
           
Regione Puglia   Provincia Lecce

Reklama

Paketa Turistike

Ne kete pjese do te publikohen vazhdimisht paketa turistike nje e disa ditore te cilat kane si destinacion vendet me interes te Qarkut te Durresit. Pervec ketyre do te kete edhe paketa te tjera ne te cila vet Qarku do te jete pjese e tureve me te gjera me destinacione si brenda ashtu edhe jashte vendit.

Cmimet e paketave nuk jane dhene. Ata jane te diskutueshem ne varesi te kerkesave te vecanta qe kane turistet per transportin, ushqimin dhe fjetjen. Nese vendosni te beni nje nga turet e rekomanduara, kontaktoni me U.P.R. “Tauleda” ne njerin nga drejtimet:
E.mail: tauleda@hotmail.com, Mobile: 00355 (0) 692075571

 


Kit Home
© Tauleda, ky web site eshte finacuar nga
Projekti "Zhvillimi i Sistemeve Turistike ne Shqiperi" dhe Projekti V.A.L.T "Vleresimi i Artit, Gjuhes dhe Turizmit"