U.P.R. “Tauleda”
Adr.: Bulevardi Kryesor, Pranë ish Kinema Iliria, Durrës.
Tel/fax: 00355 52 24827, Mob.: 00355 692075571
E.mail: tauleda@hotmail.com, tauleda_dr@yahoo.com

Qendra Kurative Termale “IBRAHIM KUPI”
Bilaj, Fushe Kruje.

Eshte njera nga Qendrat me te mira termale kurative ne Shqiperi. Sipas analizave te permbajtjes se ujrave termale, eshte nje nga Qendrat curative me te pasurat ne Europe. Eshte shfrytezuar per qellime kurative primitive (llinxha) qe prej disa shekujsh. Perpara rreth 40 vjetesh ne kete vend u nderua nje Qender kurative e organizuar nen kontrollin e mjekeve specialiste.
Pas vitit 1990, Qendra u ristrukturua dhe u pajis me te gjithe infrastrukturen e nevojshme te nje Qendre kurative moderne. Ketu sherbejne mjeke specialiste e te kualifikuar ne fushen e ketij lloj sherbimi.

Nepermjet ujit termal sulfuror e baltes, kurohen me sukses dhjetra semundje kronike si:
Semundje osteo – artikulare (reumatizma, gonoartroza, spondiartroza, nervi shiatik); te veshit, te hundes e fytit, te aparatit genito-urinar, te sistemit nervor periferik, te lekures (ekzema, psoriasis, akne juvenilje), te aparatit te tretjes (gastritis, koliti).
Banjot termale kane efekt ndihmes ne trajtimin e sterilitetit dhe ne rikuperimin pas traumave e frakturave.

Sherbimi jepet sipas kerkeses: ambulator si dhe me shtrim disa ditor. Cdo sherbim behet nen ndjekjen rigoroze te personelit shendetesor te qendres.

 

 

Me mbeshtetje të Prefektures Qarkut Durres
"Sviluppo Sistemi Turistice in Albania"
  
Regione        PromAdria
Marche
       
   
      
        
-----------------------------

V.A.L.T.- Valorization of Art,
Language and Tourism

         
V.A.L.T                 C E
           
Regione Puglia   Provincia Lecce

Reklama

© Tauleda, ky web site eshte finacuar nga
Projekti "Zhvillimi i Sistemeve Turistike ne Shqiperi" dhe Projekti V.A.L.T "Vleresimi i Artit, Gjuhes dhe Turizmit"